Exclusive collection

I Exclusive Collection hittar du väldesignade golv för alla typer av rum. Dessa rustika, handgjorda golv ger dig en lyxig känsla till ett svårslaget pris.
Vi har inspirerats av designers från hela världen för att skapa just det golv som kan ge ditt hem ett lyft. 

Exclusive Collection - design och kvalitet till rätt pris!

Royal Series

I Exclusive Collection finner du vår Royal Series - lite längre, lite bredare men ändå handgjorda och härligt rustika golv. Här finns golvet för dig som kräver det lilla extra i dina designade rum. Golven ger en skön känsla att gå på. Med sina breda och långa plankor skapar de en lyxig atmosfär.

Längre, bredare, handgjorda!

Vadstena parkettgolv

Gripsholm

New England Series

I Exclusice Collection finner du New England series -  lyxiga mönstergolv i olika färger. Med de olika variationerna på golvens rustika, härliga yta av ek finner du mönster och färgkombinationer som är svåra att slå. Unna dig ett lyxgolv med superkvalitet utan att det äter upp hela budgeten.

Lyxiga handgjorda mönstergolv!

Oak Winchester

Oak Providence

Oak Hampton

Oak Bridgeport

Handscraped Series

Tänk dig ett golv som inte bara ser naturligt ut, utan även har en struktur som både ger ett visuellt och verkligt resultat.

Våra produkter i Handscraped Collection har bearbetats med avancerade metoder för att få en vågig yta. Resultatet är magiskt och får golvet till att bli en inredningsdetalj som verkligen får fokus.

Oak Battleship

Oak Savannah

Heritage Series

Trägolv som återuppföder en gammal och naturlig träkänsla. Med hantverkskonst får produkterna en fantastisk karaktär med en gedigen design. Träets sprickor och kvistar behandlas och ger varje planka ett unikt utseende. Produkterna innehåller handbearbetade träpeggar som är nedfällda i utvalda plankor.

Kollektionen finns i tre färger – en klassisk ekfärg, en modern ljus/grå ton samt en elegant mörk/brun. Produkterna ger ett naturligt slitet intryck.

Oak Chateau

Oak Snowstorm

Smooth Series

Modern design och en följsamt borstad yta ger ett välförtjänt resultat av medvetenhet. Produkterna är i en rad olika stilar som ska inspirera det designorienterade hemmet.

Oak Alaska

Oak Navy

Unique Series

Rustik ek med hård borstning och en djup färgsättning får trägolven att kännas naturliga. Fasade kanter gör produkten mer karakteristisk, vilket resulterar i unika produkter med en otrolig träkänsla i varierande utseenden.

Oak Forge

Oak Metal

Oak North Sea

Oak Shipwreck

Övriga kollektioner